Justice League-kullen 11 veckor

S*Kronängens Starfire

hona  - ♀


Starfire är en prinsessa från planeten Tamaran. Hon blev kidnappad men flydde tack vare sin superstyrka och hamnade på jorden. Hon är en snäll och vänlig person med ledaregenskaper. Hon kan prata alla språk, hon kan flyga, hon har övermänsklig styrka och snabbhet och hon tål stark kyla och hetta.

S*Kronängens Vixen

hona  - ♀


Vixen är en framgångsrik modeikon, en talkshow-värdinna, djuraktivist och superhjälte. Hon kan använda sig av alla djurs krafter tack vare att hon har en Tantu Totem som hon fått av sin far. 

S*Kronängens Black Orchid

hona  - ♀


Black Orchid är en mästare på att förklä sig. Hon kan flyga, hon har övernaturlig styrka, är supersnabb och har supersnabba reflexer. Hon har klor som hon kan slåss med om det behövs. Hon lämnar ofta kvar ett kort på en svart orkidé när hon har lämnat över någon ondskeful person till rättvisan. 

S*Kronängens Flash

hane  - ♂


Flash superkrafter är att han, efter att ha blivit träffad av blixten, kan röra sig snabbt som blixten, att han kan resa i tiden och att han kan läka sig själv.

S*Kronängens Red Tornado

hane  - ♂


Red Tornado har förmågan att skapa starka vindar, han har övermänsklig styrka och kan lyfta många ton. Han är stark nog att ta en missil om det behövs för att förhindra att människor ska bli skadade. Red Tornado är en robot-hjälte som önskar att han hade mänskliga känslor.